Vásárlási tájékoztató

Vásárlási tájékoztató

A honlapon található termékeket csak a készlet erjéig áll módunkban kiszolgálni.

KEDVEZMÉNYEK
A bolti árhoz képest több termékünket is kedvezményes áron vásárolhatja meg. Plébániáknak, viszonteladóknak, egyházi intézményeknek és katolikus iskoláknak külön kedvezményeket biztosítunk.

VÁSÁRLÁS MÓDJA
A vásárláshoz Önnek regisztrálnia kell magát, mert csak így tudjuk elküldeni a megrendelt kiadványokat. Ha megrendelése megérkezett, visszajelzést kap tőlünk. (A Szent Maximilian Lap- és Könyvkiadó Kft. a regisztráció során megadott adatokat harmadik félnek nem szolgáltatja ki, azokat kéretlen reklámanyag küldésére nem használja fel.)

FIZETÉS MÓDJA
Magyarországon, Erdélyben és Felvidéken: A szállítás utánvétes fizetés formájában futárszolgálattal vagy postai úton történik. A szállítási (postázási) költség a megrendelőt terheli (kivéve a 30.000 Ft feletti magyarországi megrendeléseket, melyeket INGYEN teljesítünk).
Európában és Tengerentúlon: A megrendelt kiadványok és a postázás árát kétféleképpen fizetheti ki:
1. Bankkártyával, PayPal-on keresztül.
(Megrendelése után néhány perccel visszaigazolást kap e-mailben. Ebben viszont csak a vásárolt könyvek ára szerepel.
Legkésőbb két napon belül egy újabb e-mailt kap tőlünk, amiben megírjuk a postázás költségét is. Csak ekkor szíveskedjék a PayPal-on keresztül fizetni a levélben található linket felhasználva, egy összegben a könyvek árát + a postaköltséget.)
2. Banki átutalással
(Amikor a rendelése megérkezett hozzánk, mi kiszámoljuk és elküldjük Önnek a kiadványok és a szállítás árát, s megküldjük a bankszámlaszámunkat is. Az összeget előre kérjük befizetni. A pénz beérkezése után 3 munkanapon belül postára adjuk a megrendelt kiadványokat.)

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK
A webáruházunkban megrendelt termékek házhoz szállításáért szállítási költséget számítunk fel (kivéve a 30.000 Ft feletti magyarországi megrendeléseket). A szállítási költségek pontos mértékéről a szállítási információkban tájékozódhat a következő linken: http://szentmaximilian.hu/szallitasi-informaciok

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ
1. Magyarországon: legkésőbb egy héten belül, utánvéttel teljesítjük.
2. Erdélyben és Felvidéken: legkésőbb a megrendelést követő 2 héten belül, utánvéttel küldjük el.
3. Európába és Tengerentúlra: az átutalás megérkezése után 3 napon belül postára adjuk a rendelést.

HÍRLEVÉL
Ha Ön regisztrációja során, vagy e-mail-ben kéri tőlünk, akkor Hírlevél formájában rendszeres tájékoztatatást küldünk Önnek a legújabb kiadványokról.

TULAJDONOS ÉS ÜZEMELTETŐ
Szent Maximilian Lap- és Könyvkiadó Kft. 
1075 Budapest, Károly krt. 1. (Csak postacím! Személyes vásárlási lehetőség kizárólag előzetes telefonegyeztetés után!)
Telefon: +36 (30) 568-4559
Fax: (36) 1/328-01-97
E-mail: kiado@szentmaximilian.hu